Bruto Brabants Product

Van grote internationale bedrijven tot startups. En van de high tech maakindustrie tot een slimme landbouw- en voedselketen. De Brabantse economie is uniek.

In de podcast Bruto Brabants Product gaan Marc Meeuwis en gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen met een gast in gesprek over de Brabantse economie. Waar liggen volgens hun de kansen voor de toekomst? En waar de grote uitdagingen?

Dit doen zij uiteraard met een vleugje Brabantse gezelligheid. Want de sterkste economie van Nederland zijn is serieus business, maar het moet wel leuk blijven.

 
 
 

Luister Bruto Brabants Product op jouw favoriete podcastplatform:

Apple Podcast  Pocket Casts  Spotify

Iedere twee weken komt er een nieuwe aflevering van Bruto Brabants Product online. Wil je een melding ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering online staat? Abonneer je dan op onze podcast via Spotify.

Abonneer via Spotify

 


 


Over de hosts

 

Ooit was hij fiscaal jurist en kroegeigenaar, maar Marc Meeuwis koos voor een carrière in de muziek. Naast percussionist is hij het brein achter grote muziekevenementen als Bavaria Open Air en Groots met en zachte G. Sinds 2017 is Marc directeur van Citymarketing Tilburg. Daarnaast speelt hij nog altijd in de band van zijn broer Guus.


 

 

 

Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan Tilburg University leerde Martijn van Gruijthuijsen zijn vriend Marc Meeuwis kennen. Daarna werkte hij jarenlang voor Tilburg University als beleidsmedewerker, coördinator en programmamanager. Ondertussen werd Martijn lid van de VVD-fractie Provinciale Staten. Sinds 2019 is hij gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling van de provincie Noord-Brabant. 

 

 

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen