Brabantse Aanpak Circulair Bouwen

Welkom bij de Brabants Aanpak Circulair Bouwen

 

Circulair bouwen is vooral een sociale en organisatorische uitdaging. Technisch komen we er wel uit. Daar zijn we als netwerk Brabantse Aanpak Circulair Bouwen van overtuigd.

Daarom hebben wij – een netwerk van aanpakkers, aannemers, architecten, inkopers, opdrachtgevers en toeleveranciers – de handen ineen geslagen en het manifest 'Brabantse Aanpak Circulair Bouwen' ondertekend. Met elkaar werken we aan versnelling van circulaire bouw. Door samen te werken en van elkaar te leren. En vooral: door te dóen. 

Inmiddels zijn zo'n 55 organisaties aangesloten bij de Brabantse Aanpak Circulair Bouwen. Draag jij ook bij aan bouwend Brabant? Dan ben je een onmisbare partner om van circulair bouwen het nieuwe normaal te maken!

Meer weten of aansluiten?

Neem contact op met Jeske Zonneveld, via jzonneveld@brabant.nl.

 

 

 

 

Agenda

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Agenda","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":true,"showEventImage":true,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"238781"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Meer nieuws Brabantse Aanpak Circulair Bouwen

 
 

 

Op de hoogte blijven, kennis uitwisselen, projecten delen of hulp vragen?

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen