Metalnet

De techniekbranche staat onder hoge druk. Er is weinig personeel te vinden en de ontwikkelingen gaan zo snel dat het lastig is voor bedrijven om het tempo bij te benen. Lees hier hoe Metalnet slim gebruikmaakt van data om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Automatisch orders genereren uit PDF’s en direct inplannen 
Metalnet is specialist in verspaning en precision components. Daarmee biedt het hoogwaardige klantgerichte totaaloplossingen voor diverse industrieën en sectoren. Inkomende orders van het bedrijf zijn vrij complex en moesten handmatig worden omgezet tot verschillende werkorders, waarna ze in het planningssysteem ingedeeld moesten worden. Dit was een foutgevoelig en arbeidsintensief proces. Met behulp van datacoachvouchers van de provincie en in samenwerking met Datacation heeft Metalnet een module ontwikkeld die inkomende PDF's kan uitlezen, werkorders genereert en direct in het planningssysteem van Metalnet plaatst. Met dit systeem kunnen ze hun grootste klanten efficiënt en foutloos bedienen. Een grote stap richting de toekomst voor Metalnet.

Tot nu toe werkt het stukje software perfect! Zodra we meer klanten willen aansluiten, weten we Datacation te vinden. - Quote Paul Koppens

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen