Submenu

Brabant voor Talent

 

Brabant voor Talent

Hallo, talent! Ben jij student of afstudeerder? Ontdek hoe je het maximale uit je studententijd kunt halen. 

Actief studeren

Ben je pas afgestudeerd? Laat je dan informeren en inspireren over werken in Brabant. 

Ontdek de Brabantse arbeidsmarkt

 

 

De campussen 

GREEN CHEMISTRY CAMPUS BREDA ROBOTICS MINDLABS HIGH TECH CAMPUS PIVOT PARK AUTOMOTIVE CAMPUS CAMPUSSEN

 

 

Over Brabant

Brabant is een regio van eigenwijze vernieuwing, ondernemende samenwerking en gedeelde ervaringen. In Brabant zoeken we grensverleggende oplossingen, denken we buiten de lijntjes. We ondernemen samen en in openheid. Slechts in weinig regio’s ter wereld zijn plezier en succes zo onlosmakelijk met elkaar verbonden als in Brabant.  


Superslimme dingen bedenken

In Brabant zijn we dol op innoveren en slimme dingen bedenken. Op allerlei plekken ontmoeten kennis, ondernemerschap en innovatie elkaar. Pivot Park in Oss barst van de testfaciliteiten voor geneesmiddelen. En de High Tech Campus in Eindhoven wordt ook wel ‘de slimste vierkante kilometer ter wereld’ genoemd. Weet je waarom? Hier vragen ze gemiddeld vier patenten per dag aan! Alle superslimme plekken ontdekken? Ga naar www.brabantseinnovatiekracht.nl  

 
 

 

 

Waar werken we aan in Brabant?

Als samenleving staan we voor enorme uitdagingen. In Brabant werken we hier elke dag keihard aan. Dit leidt tot mooie innovaties die impact maken. Typisch Brabants: kennisinstellingen, overheden en bedrijfsleven doen dit gezamenlijk. In Brabant leven we samen en dus werken we samen.  

 

 

 

Ontdek de Brabantse arbeidsmarkt

Jouw studie is de eerste stap richting jouw carrière. Maar de overgang van studie naar werk is een flinke stap. Die zet je niet zomaar, dat doe je met tussenstappen. Welke route jij precies volgt, heb je vast nog niet uitgestippeld. Dat kan niet en hoeft ook niet. Neem een kijkje bij allerlei mogelijkheden in Brabant om de arbeidsmarkt te ontdekken. 
 

Ontdek de Brabantse arbeidsmarkt

Events

Tijdens een career event ontmoet je medewerkers van toffe bedrijven. En bij een in-house dag mag je er zelfs een kijkje in de keuken nemen. Dé manier om verschillende sectoren en bedrijven te ontdekken en zo te ontdekken wat bij je past.   

Ontdek events

 

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen