Submenu

Ontdek de Brabantse arbeidsmarkt

Ontdek de Brabantse arbeidsmarkt

Jouw studie is de eerste stap richting jouw carrière. Maar de overgang van studie naar werk is een flinke stap. Die zet je niet zomaar, dat doe je met tussenstappen. Welke route jij precies volgt, heb je vast nog niet uitgestippeld. Dat kan niet en hoeft ook niet. Neem een kijkje bij allerlei mogelijkheden in Brabant om de arbeidsmarkt te ontdekken. 

 

Vacature inspiratie

Op zoek naar een gave werkplek? Dan zit je in Brabant gebeiteld! Hieronder vind je Brabantse sites die aantrekkelijke werkplekken aanbieden: van Mechanical Automotive Engineer tot Digital Marketeer en van Pharmaceutical Specialist tot Python Consultant. Je ziet: in Brabant krijgt jouw talent alle ruimte! 

Links:

› Noord-Brabant
› Brabant werkt
› Jobinzicht EU
› Automotive Campus
› High Tech Campus
› Pivot Park
› BIC Campus
› Brainport Eindhoven

 
 
 

Traineeships

 

Provincie Noord-Brabant, Young Professionals en het mkb werken samen aan antwoorden op de vragen van morgen. Wil jij ook meewerken aan de versnelling van de energietransitie? Versterk de Brabantse innovatiekracht als Energietransitie Trainee.

Mkb-traineeships

Werken aan maatschappelijke doelen en jezelf ontwikkelen ineen? Dat kan bij De Toekomst van Brabant. Schrijf je in voor een traineeship voor de Brabantse overheid. 

Toekomst van Brabant

 

 

 

Werken voor Brabant

 

Je hebt het inmiddels wel in de gaten: de thema’s waar in Brabant aan gewerkt wordt, zijn super breed en divers. Heb je al eens gedacht aan een gemeente, een regio of de provincie als werkgever? Een aantal regionale vacatureoverzichten vind je hier: 

 

Events

Tijdens een career event ontmoet je medewerkers van toffe bedrijven. En bij een in-house dag mag je er zelfs een kijkje in de keuken nemen. Dé manier om verschillende sectoren en bedrijven te ontdekken en zo te ontdekken wat bij je past.  

Ontdek events

 

 
 

#inBrabant: Brabant is de plek waar je moet zijn

Brabant is een supergave plek om te werken én te wonen. Brabant is bourgondisch, gastvrij en gezellig. De bruisende stad en het openbaar groen zijn binnen handbereik. Kenmerkend voor het Brabantse bedrijfsleven zijn vernieuwing en samenwerking. De lijnen zijn kort, we weten elkaar snel te vinden. En als er iets moet gebeuren, zetten we daar samen de schouders onder. En weet je waar starters in Brabant het meest enthousiast over zijn? De informele werksfeer, gezelligheid en gemoedelijkheid op het werk én daarbuiten. 

In deze filmpjes zie je hoe talent in Brabant het leven in Brabant ervaart.  

 
 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen