Submenu

Energietransitie

Energietransitie

 

Zoals je weet staan we aan de vooravond van fundamentele veranderingen. Fossiele brandstoffen worden tot 2050 vervangen door duurzame alternatieven. Het gaat om aardgas, aardolie en kolen. Dat verbetert de luchtkwaliteit, creëert ruimte voor economische ontwikkeling en beperkt de gevolgen van klimaatverandering. 

Voor de hightech regio Brabant biedt deze energietransitie volop kansen. We werken aan het verduurzamen van sportaccommodaties, een slimme infrastructuur voor elektrisch rijden en innovaties voor energieopslag. In Brabant lopen we voorop in de energietransitie en dat willen we blijven doen. Help jij Brabant met jouw talenten? 

 

 

 

 

 

 

 

De energietransitie

 

Over de energietransitie in Brabant

Wil je je verder verdiepen in de energietransitie in Brabant? 

 
 

 

 

Brabantse bedrijven die op een innovatieve manier bijdragen aan de energietransitie:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de Brabantse arbeidsmarkt

 

Jouw studie is de eerste stap richting jouw carrière. Maar de overgang van studie naar werk is een flinke stap. Die zet je niet zomaar, dat doe je met tussenstappen. Welke route jij precies volgt, heb je vast nog niet uitgestippeld. Dat kan niet en hoeft ook niet. Neem een kijkje bij allerlei mogelijkheden in Brabant om de arbeidsmarkt te ontdekken. 
 

Ontdek de Brabantse arbeidsmarkt

 

Events

Tijdens een career event ontmoet je medewerkers van toffe bedrijven. En bij een in-house dag mag je er zelfs een kijkje in de keuken nemen. Dé manier om verschillende sectoren en bedrijven te ontdekken en zo te ontdekken wat bij je past.  
 
 

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen