Brabantse Impact Monitor - januari 2022

28-01-2022

De Brabantse Impact Monitor gaat over de maatschappelijke en economische impact van corona op de samenleving. In deze editie aandacht voor het thema gezondheid: het Beleidskader Gezondheid en een blik op wat de Haagse politiek over gezondheid zegt.

Verder lees je een mooi interview met Paul Adels, directeur van Theek5. Theek5 is een bibliotheekorganisatie voor acht Brabantse gemeenten. In het najaar van 2020 spraken we al met Paul. Hoe gaat het nu met Theek5 en welke ontwikkelingen zijn er doorgemaakt in de tussenliggende tijd? 

Ga naar de Brabantse Impact Monitor - editie januari 2022

Over de Brabantse Impact Monitor

De Brabantse Impact Monitor is een initiatief van de provincie Noord-Brabant vanuit het programma Economie, Kennis en Talentonwikkeling en komt tot stand met medewerking van de leden en partners van PACT Brabant en de regionale ontwikkelmaatschappijen in Brabant.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen