Brabantse Impact Monitor - februari 2022

25-02-2022

De Brabantse Impact Monitor gaat over de maatschappelijke en economische impact van corona op de samenleving. Deze editie staat in het teken van de cultuur- en evenementensector, versoepelingen en carnaval.

Je leest onder meer een mooi interview met Heleen Huisjes, directeur van VisitBrabant. Het interview gaat over de impact van corona op het toerisme. Ook ging de Brabantse Impact Monitor in gesprek met Paul Oudenhooven, alias OntzettendHoogheid Prins Mienus de 14de van Kaaiendonk. We wensen je veel leesplezier! 

Ga naar de Brabantse Impact Monitor - editie februari 2022

Over de Brabantse Impact Monitor

De Brabantse Impact Monitor is een initiatief van de provincie Noord-Brabant vanuit het programma Economie, Kennis en Talentonwikkeling en komt tot stand met medewerking van de leden en partners van PACT Brabant en de regionale ontwikkelmaatschappijen in Brabant.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen