Meld je aan: 20 april online event Interreg Deutschland - Nederland

15-03-2022

Op woensdag 20 april geeft het Europese programma Interreg Deutschland - Nederland je graag meer informatie over de start van de nieuwe programmaperiode 2021-2027, Interreg VI. Er is 240 miljoen euro Europese subsidie beschikbaar voor grensoverschrijdende samenwerking tussen Duitsland en Nederland.

Het kick-off event is interessant voor ondernemers, beleidsmedewerkers, wetenschappers en politiek bestuurders in de grensregio Duitsland-Nederland. 

  • Datum: woensdag 20 april
  • Tijd: vanaf 11.00 uur
  • Online, via digitale livestream

Ja, ik meld me graag aan

Over Interreg

Interreg is een subsidieprogramma van de Europese Unie om grensoverschrijdende samenwerking te ondersteunen. De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn de verhoging van de innovatiekracht in de grensregio en het verminderen van de barrièrewerking van de grens. Lees meer informatie over het nieuwe programma Interreg VI

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

beeld: Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen