Terugblik: Brabant als proeftuin voor innovatie

28-02-2022

Op 16 februari was er een online bijeenkomst "Brabant als proeftuin voor innovatie". Kon je er niet bij zijn? Dan kun je de bijeenkomst terugkijken. Laat je inspireren door het verhaal van bijvoorbeeld Hendrix Genetics, Vital Fluid, Dalcon Food en The Protein Brewery.

In de 2e (online) bijeenkomst van Tour de Brabant Landbouw & Voedsel zijn we ingegaan op de kansen van innovatie voor de sector. Naast het plenaire deel kun je ook de themasessie terugkijken. Dit zijn:

  • Eiwittransitie
  • Future Food
  • Innovatieve stalsystemen
  • Innovatieve en duurzame open teelten

De links om terug te kijken vind je op het platform Landbouw & Voedsel Brabant.
Ga naar het platform

Landbouw en voedsel in Brabant

Brabant en landbouw en voedsel zijn onlosmakelijk verbonden. De landbouw- en voedselketen zit in ons DNA en is de basis voor de Brabantse economie. Het is dan ook aan ons om de toon te zetten voor het landbouw- en voedselsysteem van de toekomst. Innovatie biedt hierin nieuwe kansen; voor de samenleving, landschap en natuur en voor de sector zelf.

Samen op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

Beeld: provincie Noord-Brabant

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen