Samenwerken met Europa: subsidie POP3+ Brabant

08-03-2022

Help jij Brabantse agrarische ondernemers in hun ontwikkeling naar een duurzame, toekomstbehendige bedrijfsvoering? Dan kun je van 11 april tot en met 30 mei 2022 een POP3+-subsidie aanvragen.

Vanuit de POP3+ maatregel 'Trainingen, workshops, ondernemerscoaching en demonstraties ten behoeve van agrofood' is twee miljoen euro subsidie beschibaar. 

Over de subsidie

De subsidie is gericht op de brede ontwikkeling van nieuwe kennis bij agrarische ondernemers. De overgang van een producerende, kostenreducerende bedrijfsvoering naar een agrarische bedrijfsvoering waar aspecten als:

  • toegevoegde waarde,
  • integrale duurzaamheid en
  • kringlooplandbouw

centraal staan vragen om een andere aanpak. Inspelen op nieuwe ontwikkelingen, kennis overdragen naar en tussen agrarische ondernemers, kansen zien en daar gericht op inzetten dragen bij aan een moderne, toekomstbehendige bedrijfsvoering. 

Is dit iets voor jou? Lees dan de samenvatting van de regeling in de factsheet van Stimulus Programmamanagement.

Naar de factsheet

Informatiebijeenkomst 17 maart

Stimulus nodigt je uit voor een online bijeenkomst met informatie over de regeling en over het aanvragen van deze beschikbare subsidie. 

  • donderdag 17 maart
  • tijd: 15.30 - 17.00 uur
  • plaats: online

Ga naar meer informatie over de bijeenkomst.

Meer informatie

Wil je deze subsidie aanvragen? Of wil je liever eerst iets meer weten over POP3? Lees dan verder op de website van POP3 Brabant. 

Naar de POP3 Brabant website

Op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen