Subsidie voor AI projecten in het mkb

17-03-2022

Ben je een innovatieve mkb-ondernemer die stappen wil maken met Artificial Intelligence (AI)? Dan is de 'MIT-regeling R&D samenwerkingsprojecten AI' misschien interessant. De regeling is deze week gestart. Er is 2,9 miljoen euro beschikbaar en je kunt tot en met 10 mei 2022 subsidie aanvragen.

De subsidie is voor kleine en grote mkb-samenwerkingsprojecten die bijdragen aan de innovatie van productie, productieprocessen of diensten en aan de ontwikkeling van AI.

Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vind je alle informatie over deze subsidieregeling. Je leest daar:

  • aan welke voorwaarden je moet voldoen
  • hoe je subsidie aanvraagt
  • hoe het verder gaat als je de subsidie krijgt

Lees meer over de subsidieregeling

Hulp bij het aanvragen van subsidie

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) en AI hubs ondersteunen mkb'ers met actuele informatie over de aanpak en werkwijze om succesvolle projectvoorstellen in te kunnen dienen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de AI-hub Brainport.

Meer weten?

Brabant als koploper op het gebied van data & digitalisering. Dat is waar we voor gaan in een toekomstbehendige economie. Wil je meer weten? Lees dan verder op de themapagina Data & Digitalisering

Op de website van Brainport Eindhoven vind je uitgebreide informatie over het thema Artificiƫle Intelligentie en de AI-hub Brainport. Ga naar de website.

Op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen