Brabantse Impact Monitor - maart 2022

28-03-2022

De Brabantse Impact Monitor gaat over de maatschappelijke en economische impact van corona op de samenleving. Deze editie staat in het teken van één jaar Actie- en Investeringsagenda coronaherstel. Door het verdwijnen van de coronamaatregelen is dit de laatste editie in deze vorm.

In deze laatste editie van maart 2022 blikken we terug op één jaar Actie- en Investeringsagenda coronaherstel. 

Ga naar de Brabantse Impact Monitor - editie maart 2022

In een overzichtelijke infographic zie je de resultaten uit het afgelopen jaar. Verder lees je een interview met Frank den Brok, wethouder in Oss, over de samenwerking met de provincie en Brabantse steden in het afgelopen jaar. Ook sprak de Brabantse Impact Monitor met Chantal van Spaendonck, directeur CIC, over de digitale huisarts. Veel leesplezier!

Hoe verder?

Vanaf april 2022 houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom corona op www.brabant.nl in de vorm van de laatste cijfers, metingen en artikelen.

Met het Brabant Business Panel blijven we vooruitkijken naar de verwachtingen en zorgen van ons bedrijfsleven. De monitoring van de economische ontwikkelingen blijft belangrijk om de juiste keuzes te maken voor een toekomstbehendig economie. 

Over de Brabantse Impact Monitor

De Brabantse Impact Monitor is een initiatief van de provincie Noord-Brabant vanuit het programma Economie, Kennis en Talentonwikkeling en komt tot stand met medewerking van de leden en partners van PACT Brabant en de regionale ontwikkelmaatschappijen in Brabant.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen