Eerste aflevering van de podcastserie 'Bruto Brabants Product' staat live!

06-09-2022

In deze podcast van de Provincie Noord-Brabant gaan Marc Meeuwis en gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling Martijn van Gruijthuijsen met een gast in gesprek over de Brabantse economie. Beluister nu aflevering 1 met Eric van Schagen, CEO van Simac Techniek.

Aflevering 1: de ondernemende staat 

Samen met Eric van Schagen, CEO van Simac, kijken Marc en Martijn in vogelperspectief naar de Brabantse economie. Want hoe staat het er nu eigenlijk voor? Wat is er zo typisch aan de Brabantse manier van werken? Maar ook, hoe houden we de economie sterk, voor vandaag én morgen?


Over 'Bruto Brabants Product'

Bruto Brabants Product neemt een deep dive in de Brabantse economie, mét een vleugje Brabantse gezelligheid. Want de sterkste economie van Nederland zijn is serious business, maar het moet wel leuk blijven.

Samen met gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen ontvangt host Marc Meeuwis elke aflevering een inspirerende gast om te praten over het bouwen en behouden van een sterk, veerkrachtig Brabant. Wat maakt de Brabantse economie uniek? En waar liggen de kansen en waar de grootste uitdagingen?

Bruto Brabants Product verschijnt iedere twee weken op Spotify. Wil je als eerste een melding ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering online staat? Abonneer je dan op onze podcast via Spotify.


Abonneer op Spotify

 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen