Challenge Innovation Makers Agrifood van start

13-09-2022

Wat eten wij in de toekomst en hoe wordt dat geproduceerd? Hoe kunnen technische en sociale innovaties bijdragen aan het gewenste landbouw- en voedselsysteem? Deze vragen staan centraal in de Challenge Innovation Makers Agrifood voor studenten.

De Challenge Innovation Makers Agrifood is een wedstrijd voor studenten om bij te dragen aan een duurzaam landbouw- en voedselsysteem. De provincie Noord-Brabant organiseert deze challenge omdat deze bijdraagt aan de ambities van de provincie voor de landbouw- en voedselketen van morgen.

De uitdaging

In de challenge dragen studenten bij aan een duurzaam landbouw- en voedselsysteem in de provincie Noord-Brabant. Hierbij maken ze gebruik van kennis over data/trends en/of hightech. We willen studenten van zoveel mogelijk verschillende opleidingen en onderwijsinstellingen uitnodigen hiermee aan de slag te gaan. Inzendingen kunnen gaan over het landbouw- en voedselsysteem als geheel, of over praktische vraagstukken van bijvoorbeeld een ondernemer op het gebied van landbouw of voedsel. Deze vraagstukken pakken de studenten vaak al op als bestaande opdrachten voor school. Denk aan minoren, stages, afstudeervakken, projecten, etc.

Ook meedoen?

Werk jij als student aan een opdracht die bijdraagt aan een duurzaam agrifoodsysteem in Brabant? En maak je hierbij gebruik van kennis over data/trends en/of hightech? Doe mee met de Challenge Innovation Makers Agrifood! 

Kijk voor meer informatie op de website van Landbouw en Voedsel Brabant:

Lees meer

 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen