AI Summit Brainport - terugblik

14-11-2022

Op 2 november vond de eerste editie van het AI Summit Brainport op de High Tech Campus plaats. Een summit georganiseerd door AI Hub Brainport, EAISI – Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute, AI Innovation Center en de provincie.

Een event om de toepassing van AI in het bedrijfsleven en bij kennisinstellingen te versnellen. Experts, researchers, start-ups, mkb-ondermers, studenten en andere geïnteresseerden namen deel aan deze interessante dag.

Tijdens het summit waren er vier tracks die gevolgd konden worden, namelijk: research, expert, adoption en start-up. De keuze om een diversiteit aan doelgroepen aan te spreken was een groot succes te noemen, met meer dan 300 gasten live en 200 online gasten. De expo met studententeams was een mooie aanvulling op deze dag, waar veel gasten een kijkje namen. 

Heb jij dit event gemist neem dan vooral online een kijkje www.aisummitbrainport.nl waar je de plenaire opening en sluiting, het reserache en expert track en de aftermovie kunt bekijken. 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen