Brabants Besten brengen inclusief werkgeverschap in beeld

16-11-2022

Innovatief Werkgeverschap en Brabants Besten publiceren inspiratiedocument 'inclusief werkgeverschap'. Lees het document hier.

De economie van morgen is duurzaam en inclusief. Ondernemers die in de provincie Noord-Brabant koplopers zijn in innovatief werkgeverschap zijn uitgeroepen als Brabants Besten. Zij maken zich sterk voor een duurzaam en inclusief ondernemerschap.

Brabants Besten hebben de afgelopen jaren veel kennis en expertise opgebouwd over goed en inclusief werkgeverschap. Hoe betrekken zij mensen die voorheen nog langs de kant stonden? Welke mindset is hiervoor nodig? En op welke wijze kunnen ondernemingen samenwerken en meer maatschappelijke impact creƫren in de vorm van hogere arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Alle succesverhalen en tips zijn gebundeld in een inspiratiedocument:

  • Loes de Volder geeft tips & tricks over Open Hiring
  • Bart van Wijlen en Jos van Esch vertellen hoe je jongeren opleidt tot volwaardige medewerkers
  • Hanane Abdellaoui laat zien hoe je van een kwetsbare werknemer een krachtige werknemer maakt

Nieuwsgierig geworden?

Inspiratiedocument 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen