40% CO2 besparen met kosteloze deelname aan Alliantie Klimaatactie!

29-11-2022

Bent u een MKB-ondernemer in Brabant die graag wil besparen op aardgas, stroom en brandstofverbruik? De Alliantie voor Klimaatactie helpt bedrijven en instellingen kosteloos vooruit die zich committeren aan een CO2-reductiedoel van 40% binnen 3 jaar.

U start als deelnemer met een globale 0-meting van de eigen CO2-voetafdruk. Met de hulp van online tools, webinars en het handboek ‘CO2-neutraal ondernemen – Zo doe je dat!’ wordt u kosteloos vooruit geholpen om te besparen.

Welke kansen biedt deelname?

Deelname aan de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie biedt ondernemers kansen om fors en met korte terugverdientijden te besparen op fossiel energieverbruik. Het helpt u om te voldoen aan de Wet Milieubeheer voor energiebesparing. Het geeft concreet invulling aan klimaatactie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En ten slotte onderscheidt u zich positief in de markt, en dat loont bij het duurzame inkoopgedrag van overheden, bedrijven en instellingen.

Wil uw bedrijf of instelling ook deelnemen? Ruim 90 MKB-ondernemers gingen u al voor. Klik hier voor meer informatie over de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie.

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen