In gesprek met Brabants talent - Collegetour

01-12-2022

Wie kan ons beter vertellen wat er nodig is om talent aan te trekken en te behouden, dan het talent zelf? Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen sprak afgelopen week student ondernemers van Eindhoven University of Technology bij The Gate.

Bekijk hier de video.

Waar hebben de Brabantse talenten behoefte aan? Wat vinden zij belangrijk bij de overstap richting de arbeidsmarkt? En hoe kunnen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven hen hierbij helpen? Deze vragen en antwoorden helpen Provincie Noord-Brabant bij formulering van beleid, inzake het ‘aantrekken en behouden van hoogopgeleid talent voor Brabant.

Naast TU/e spreekt Van Gruijthuijsen met talenten van Fontys University of Applied Sciences, Avans University of Applied Sciences, Tilburg University, Breda University of Applied Sciences, JADS.

 

Afbeeldingen

Collegetour

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen