Luister naar aflevering 8 van Bruto Brabants Product over innovatie

23-02-2023

De achtste aflevering van Bruto Brabants Product praten Marc en Martijn over gaming met Matthijs van de Laar, oprichter en creative director van gamestudio Twirlbound, en voorzitter van de stichting Breda Game City.

Aflevering 8 - Een gamingindustrie in Brabant?

Het is een verborgen parel voor velen, maar in Breda huist een van de beste gameopleidingen ter wereld. Hartstikke goed, maar veel van die talenten die hier worden opgeleid verhuizen al snel naar Amsterdam of het buitenland. Hoe bouw je een ecosysteem op dat talent, bedrijven en kapitaal aantrekt? En waarom is het überhaupt interessant om een gamingindustrie in Brabant te hebben? Marc en Martijn praten erover met Matthijs van de Laar, oprichter en creative director van gamestudio Twirlbound, en voorzitter van de stichting Breda Game City.

Over 'Bruto Brabants Product'

Bruto Brabants Product neemt een deep dive in de Brabantse economie, mét een vleugje Brabantse gezelligheid. Want de sterkste economie van Nederland zijn is serious business, maar het moet wel leuk blijven.

Samen met gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen ontvangt host Marc Meeuwis elke aflevering een inspirerende gast om te praten over het bouwen en behouden van een sterk, veerkrachtig Brabant. Wat maakt de Brabantse economie uniek? En waar liggen de kansen en waar de grootste uitdagingen?

Bruto Brabants Product verschijnt iedere twee weken op Spotify. Wil je als eerste een melding ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering online staat? Abonneer je dan op onze podcast via Spotify.

Abonneer op Spotify

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen