Startup Readiness Programma

21-04-2023

Ben je ambitieus en heb je een briljant idee voor een startup? Wil je als (potentiële) oprichter van een startup een nieuw, innovatief product op de markt brengen? Of ben je al een tijdje bezig met je startup en wil je hulp bij het valideren of aantrekken van investeringen?

Er zijn verschillende modules uit het Startup Readiness Programma waar jij als startup aan kunt deelnemen en die je een stap verder brengen naar een succesvolle startup.

‘READY’-module

Heb je een briljant startup-idee en wil je voor jezelf beginnen? Of wil je ontdekken hoe het is om een startende oprichter te zijn? Doe dan mee met de 'READY'-module van het Startup Readiness Programma om uw ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en leer hoe u uw startup-idee kunt valideren! De eerstvolgende ‘READY’-module vindt plaats op 16 mei, aanmelden kan tot 2 mei.

Programma

In drie sessies een afwisselende aanpak met theorie, experimenten en levendige groepsdiscussies ga je leren wat het betekent een startup te bouwen en hoe je je startup(idee) valideert. Je krijgt inzicht in je eigen ondernemersvaardigheden en ontwikkelt jouw ondernemersvisie. Het programma wordt verzorgd door experts in het Brabantse startup-ecosysteem.

Wat levert het je op?

 • Een set vaardigheden die je constant nodig hebt om je startup verder te ontwikkelen. Hierbij staat continue validatie centraal;
 • Toegang tot een enorm startup-ecosysteem en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers;
 • Gratis programma twv € 5.000.

Wat wij van jou verwachten

 • Aanwezigheid en inzet gedurende het hele programma;
 • Actieve inbreng tijdens de sessies;
 • Uw feedback om het programma te verbeteren.

Meer informatie en registreren

‘SET’-module

Wil je ontdekken of jouw zelfbedachte oplossing écht de beste is voor het probleem van de potentiële klant? Dan is de module 'SET' van het Startup Readiness Program, ontworpen door startup experts, geschikt voor jou! De eerstvolgende ‘SET’-module vindt plaats op 24 mei, aanmelden kan tot 10 mei.

Over het programma

Gedurende vijf sessies verspreid over vijf weken leer je je eigen oplossing te valideren aan de hand van een earlyvangelist. Het programma is een mix van theorie, praktijkopdrachten en individueel coachen. Het programma wordt verzorgd door experts in het Brabant startup-ecosysteem.

Wat levert het je op?

 • Je gaat zoeken en demonstreren de probleem/oplossing passend. Continue validatie is hierbij centraal;
 • Toegang tot een enorme startup ecosysteem en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers;
 • Gratis programma ter waarde van € 7.500.

Wat wij van jou verwachten

 • Je startup voldoet aan de selectiecriteria, je hebt een klantensegment dat hetzelfde probleem ervaart;
 • Aanwezigheid en inzet gedurende het programma;
 • Actieve bijdrage tijdens de sessies;
 • Werklast: minimaal 8 uren per week.

Meer informatie en registreren

 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen