Meld je aan voor de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20!

27-11-2023

Mag jouw circulaire innovatie niet ontbreken in de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20? Meld dan jouw project uiterlijk op 15 januari 2024 vóór 17:00 uur aan!

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat of valt met het realiseren van circulaire innovaties. Noord-Brabant kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert VNO-NCW Midden, in samenwerking met Brabantse partners, de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20.

  • Schrijf je in voor de top 20 en geef jouw innovatie een podium.
  • Na aanmelden komt er een videoproductieteam langs om jouw innovatie in beeld te brengen.
  • In februari vindt het fysieke event in Brabant plaats.
  • Tijdens het regionale event kiest de jury drie finalisten in drie verschillende categorieën.
  • De drie finalisten mogen door naar de landelijke finale en maken kans op grote geldprijzen en een pitch bij Money Meets Ideas.

Inschrijven voor de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20! kan via https://brabantsecirculaireinnovatietop20.nl/project-aanmelden/. De inschrijving sluit op 15 januari 2024 om 17.00 uur.

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen