Informatiebijeenkomst subsidieregeling Stimulering van Innovatie in de Regio (SIR)

20-12-2023

Op dinsdag 9 januari 2024 van 13:00 tot 15:00 uur organiseert de provincie Noord-Brabant een informatiebijeenkomst over de derde openstelling van de subsidieregeling Stimulering van Innovatie in de Regio (SIR). Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor intermediaire organisaties en belangstellenden.

Over de SIR

Begin 2022 hebben de Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant de SIR vastgesteld. Met deze subsidieregeling ondersteunt de provincie slimme ideeën van innovatieve Brabantse ondernemers. Verdeeld over drie jaar is er €3,75 miljoen voor het innovatieve mkb en €1,25 miljoen voor innovatieve startups beschikbaar gesteld. De regeling wordt van 1 februari t/m 1 oktober 2024 voor de derde en laatste keer opengesteld.

Informatiebijeenkomst 9 januari

Tijdens de informatiebijeenkomst op dinsdag 9 januari 2024 geeft de provincie Noord-Brabant informatie over:

  • de mogelijkheden die de SIR in 2024 biedt;
  • de wijzigingen ten opzichte van 2023;
  • en de mogelijkheden voor ondersteuning en advisering door de regionale ontwikkelingsmaatschappijen (REWIN, MRE, Midpoint Brabant en RNOB) of Braventure. Deze ondersteuning kan nadrukkelijk bijdragen aan aanvragen die goed aansluiten op de subsidieregeling.

Natuurlijk is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De informatiebijeenkomst gaat over de SIR-regeling voor zowel bestaande mkb-bedrijven als startups.

Meer informatie en aanmelden

Ben jij erbij? Meld je dan aan via het formulier op deze website of de button hieronder.

Meld je hier aan 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen