Brabant Werkt: Inclusief - ontdek de kracht van onze arbeidsmarkt

Begin

24-11-2022 om 11:00

Einde

24-11-2022 om 19:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Congrescentrum 1931 in Den Bosch

Brabant Werkt: Inclusief is een congres van kennis & inspiratie, waarbij je zélf de invulling van de dag bepaalt. Ontdek de allerlaatste oplossingen, ideeën en voorzieningen om Brabant op volle kracht te laten werken.

Tafelsessie met Twan Huys en minister Schouten

Na de opening en gezamenlijke lunch is er een tafelsessie van Twan Huys en minister Schouten. Ook Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland), Kitty Jong (vice-voorzitter FNV), Tof Thissen (algemeen directeur WERKbedrijf UWV), Mohamed El Mokaddem (voorzitter Cedris) en diverse andere tafelgasten uit het bedrijfsleven schuiven aan.

Kies uit de vele mogelijkheden

’s Middags zijn er talloze inspirerende presentaties en workshops om uit te kiezen. Selecteer de thema’s die je interessant vindt en stel zo uw eigen programma samen. Van concrete tools en innovaties tot best practices en succesvolle samenwerkingen in de praktijk. Het programma wordt vanaf 1 oktober gepubliceerd op de website van Brabant Werkt: Inclusief.

De dag wordt plenair afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner.

Uitnodiging

Brabant Werkt: Inclusief is op basis van uitnodiging. Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd aan relaties van de Brabantse sociaal ontwikkelbedrijven en het UWV. Mocht je geen uitnodiging hebben gekregen en wil je toch aanwezig zijn? Mail dan naar: helpdesk@klinkhamergroup.com.

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen