Dutch Design Week 2022

Begin

22-10-2022 om 00:00

Einde

31-10-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 30 oktober. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2000 ontwerpers. Tijdens een bezoek aan DDW zie en ervaar je het ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp.

Thema van DDW 2022: Get Set

Het thema voor de DDW van dit jaar is: Get Set. Creative Head Miriam van der Lubbe zegt hierover: "Get Set betekent dat wij - als ontwerpers, als burgers - de juiste mentaliteit moeten krijgen. We moeten ons schrap zetten voor wat komen gaat. Denk aan enorme uitdagingen, zoals de klimaatcrisis, de oorlog in Oekra├»ne, ongelijkheid, en vele andere sociale vraagstukken. Om samen veranderingen door te kunnen voeren, moeten we echt de juiste mindset krijgen. Dus: Get Set!" 

Koop jouw tickets

Wil je eerst weten wat er allemaal te zien en te doen is? Bekijk dan het programma op de website van Dutch Design Week.

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen