Virtual Roadshow - AI in Health Care and Medical Technologies

Begin

01-12-2022 om 10:30

Einde

01-12-2022 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 1 december 2022 is de Virtual Roadshow - AI in Health Care and Medical Technologies. Dit digitale evenement verbindt vooraanstaande AI- en gezondheidsdeskundigen uit Nederland/Noord-Brabant, Baden-Württemberg/Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland met elkaar.

Informatieve paneldiscussies en inspirerende keynotes uit wetenschap en bedrijfsleven beloven nieuwe informatie en contacten. Kunstmatige intelligentie (AI) is de sleuteltechnologie van de toekomst en wordt steeds vaker gebruikt in de wetenschap en het bedrijfsleven, ook in de gezondheidssector. Een unieke gelegenheid om nieuwe contacten binnen Europa te leggen en diep in te gaan op onderwerpen rond AI-oplossingen voor wetenschap en onderzoek in de gezondheidszorg en medische technologieën.

International AI Alliance

Het event komt voort uit The International AI Alliance. Onder de paraplu van de International AI - Alliance hebben zes machtige ecosystemen, waaronder de provincie Noord-Brabant, hun krachten gebundeld om de uitwisseling en samenwerking op het gebied van kunstmatige intelligentie uit te breiden. Informatie over de International AI Alliance en de deelnemende ecosystemen is hier te vinden: international-tech-alliances.com.

Doelgroep

Voor iedereen die meer wil weten over of geïnteresseerd is in AI in Health Care and Medical Technologies (dit kunnen mensen zijn uit de onderzoekswereld, uit het bedrijfsleven, beleidsmedewerkers, enzovoort).

Voertaal

Engels

Programma

  • AI in onderzoek voor gezondheidsdiagnose en -preventie / systeemgeneeskunde.
  • Ethiek, gegevensbescherming en gegevensbeveiliging in op AI gebaseerde gezondheidszorgtechnologieën.
  • Mens-machine-interactie in medische technologieën (AI-onderzoek in robotica, AI-onderzoek in neurotechnologieën).

Aanmelden

Meld je via onderstaande link aan om gebruik te maken van deze kans om een inkijk te krijgen in diverse ecosystemen van sterke Europese regio’s op het gebied van AI in de gezondheidszorg en medische technologieën. Het event biedt ook de kans om nieuwe leads te genereren en nieuwe (internationale) contacten te ontmoeten.

Aanmelden

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen