Informatiebijeenkomst SIR - voor innovatieve startups

Begin

18-01-2023 om 13:00

Einde

18-01-2023 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Provincie Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 's-Hertogenbosch

Op woensdag 11 en woensdag 18 januari 2023 organiseert de provincie Noord-Brabant informatiebijeenkomsten over de Subsidieregeling Stimulering van Innovatie in de Regio (SIR). Deze bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor intermediaire organisaties en andere belangstellenden.

SIR-regeling

Begin 2022 hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant de SIR vastgesteld. Met de SIR ondersteunt de provincie slimme ideeën van innovatieve Brabantse ondernemers. In totaal is er € 3,75 mln. voor het innovatieve MKB beschikbaar en € 1,25 mln. voor innovatieve startups. De regeling wordt weer opengesteld van 1 februari tot 1 oktober 2023 en in 2024. Meer informatie over de SIR.

Informatiebijeenkomst

Om ervoor te zorgen dat subsidieaanvragen nog beter aansluiten bij de regeling, hebben we besloten om een tweetal bijeenkomsten te organiseren. Naast algemene informatie over de regeling, gaan we in op de mogelijkheden en de subsidievereisten. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Op 11 januari 2023 is er extra aandacht voor het innovatieve MKB en op 18 januari 2023 is de bijeenkomst specifiek voor innovatieve startups.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen. Wanneer het aantal aanmeldingen het aantal plaatsen overstijgt, maken we gebruik van een wachtlijst.

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen