Publieke kick-off EDIH Zuid

Begin

27-09-2023 om 14:00

Einde

27-09-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

EDIH-SNL is op 1 januari 2023 begonnen met ondersteuning van bedrijven bij de digitale transformatie. Op 27 september 2023 is de officiële kick-offbijeenkomst. Voor meer informatie over EDIH-SNL en de kick-offbijeenkomst zie www.klikopmorgen.nl.

De EU, centrale en regionale overheden laten geen middel ongebruikt om bedrijven te stimuleren om te digitaliseren en ze daarbij te helpen. Brabant levert een flinke financiële bijdrage aan een nieuw Europees initiatief op dit terrein.

1,5 miljoen euro voor de EDIH

Liefst 1,5 miljoen euro in drie jaar tijd steekt de provincie Noord-Brabant in de European Digital Innovation Hub South Netherlands (EDIH-SNL). EDIH-SNL is een van zes innovatiehubs in Nederland, vijf voor commerciële bedrijven en een voor publieke organisaties. In heel Europa komen er tweehonderd. Doel is het midden- en kleinbedrijf te informeren over de mogelijkheden van digitalisering en ze met raad en daad bij te staan. Behalve Brabant nemen ook Limburg en Zeeland deel in de EDIH-SNL.

 Op 27 september 2023 is de officiële kick-offbijeenkomst gepland. Heb jij hem al in je agenda gezet?

Voor meer informatie over EDIH-SNL en de kick-offbijeenkomst zie www.klikopmorgen.nl.

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen