NBArchitecten wint de tweede Gouden Cirkel

21-10-2021

Circulair ontwerpen, samenwerken en realiseren van zestien sociale huurwoningen in Mierlo. Door de vooruitstrevende aanpak en resultaat van de conceptwoningen ‘Optimus’, besloot de jury dat NBArchitecten de 2e Gouden Cirkel verdient.

Zij mogen zich met verve ‘de meest innovatieve circulaire onderneming in provincie Noord-Brabant van dit moment’ noemen.

‘Deze prijs gaat uit naar een organisatie die vooral is gericht op het doen. Het realiseren. Dit is wat Brabant nodig heeft: voorbij de doelstellingen en in de uitvoerstand. Een organisatie die laat zien dat het kan én dat het samen kan. Een organisatie die een circulaire, modulaire woning heeft gebouwd waarvan ik hoop dat er meer in Brabant van komen.’ Lovende woorden van Anne-Marie Spierings - gedeputeerde Energie, Circulaire Economie en Milieu - voor de winnaar van de 2e Gouden Cirkel.

Een organisatie die laat zien dat het kan én dat het samen kan

Lees het hele nieuwsbericht

Over de Gouden Cirkel

De Gouden Cirkel is een aanmoedigingsprijs die ieder kwartaal door de provincie wordt uitgereikt. Het steekt een hart onder de riem van circulair ondernemers die een inspiratie zijn voor anderen. Een initiatief om Brabant verder te helpen met de doelstelling om 50% minder primaire grondstoffen te gebruiken in 2030.
Ben je of ken je een circulaire ondernemer die andere Brabantse bedrijven of organisaties inspireert op het gebied van circulaire innovatie? Neem dan contact op via goudencirkel@brabant.nl.

Van Gouden Cirkel naar Brabantse Circulaire Innovatie top 20

De winnaar van de Gouden Cirkel wordt automatisch voorgedragen voor de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20. Zo bouwen we aan een netwerk dat een circulaire economie in Brabant gewoon maakt.

afbeelding met daarop de tekst 'Heb jij de circulaire innovatie van Brabant? Zet jezelf in de etalage!'

 

Over de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20

Versnellen begint bij de ideeën en innovaties van ondernemers en inwoners. Ook dit jaar zoeken wij ondernemers met innovatieve projecten en producten, overheden en burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Noord-Brabant. Lees verder voor meer informatie

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Ramon Mangold/provincie Noord-Brabant

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen