Schuif 10 februari aan voor de Zero Waste Wandeltour in het centrum van Den Bosch

09-02-2023

Wil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? En bij welke winkels je terecht kunt met je eigen bakjes en zakjes? Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan 10 februari mee op pad.

 

In de Week van de Circulaire Economie organiseert Zero Waste Nederland en provincie Noord-Brabant een tour in het centrum van Den Bosch. Tijdens deze wandeltour verken je onder begeleiding van twee gidsen de winkels die ze zelf kennen en fijn vinden. Zo krijg je als deelnemer de fijnste tips en inside information!

We bezoeken ten minste 5 locaties

Een divers aanbod, zoals bulk/drooggoed, vers aanbod/toko/groenten, lunchroom/koffiezaakje. Er is voor iedereen gegarandeerd iets nieuws te ontdekken. Er is meer dan voldoende tijd om al je persoonlijke vragen te stellen. Plus je ontmoet gelijkgestemden.

Er kan een maximum van 25 mensen mee. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings (Energie, Milieu en Circulaire Economie) is één van de gasten die vrijdag aanschuift. Inschrijving is een symbolisch bedrag van €2,50,- Je krijgt er een goed gesprek, heerlijke koffie en veel circulaire inspiratie voor terug.

 

Aanmelden kan via: https://zerowastenederland.nl/helpen/zero-waste-wandeltours/

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen