Summer course module 1: het Nieuwe Normaal, het BACB-abc en wie-doet-wat in Brabant

28-07-2023

In deze eerste module van de BACB-summer course gaan we back to basics. Voor wie nieuw is in de wereld van circulair bouwen, of z'n kennis wil opfrissen. Alles over het Nieuwe Normaal, veelgebruikte afkortingen en een overzicht van belangrijke netwerken en organisaties in Brabant.

De zomer staat voor de deur. Een mooi moment om inspiratie op te doen en tot nieuwe inzichten te komen, of je basiskennis bij te spijkeren. In deze BACB-summer course vind je luister- kijk- en leestips, handige overzichten en interessante evenementen. Uiteraard over circulair bouwenbinnen én buiten Brabant. 

Er zijn 6 modules. Elke week komen er nieuwe modules online. Van een wie-doet-wat in Brabant tot nieuwe circulaire verdienmodellen. En van biobased teelten in Nederland tot geopolitiek. Kies de onderwerpen die voor jou relevant zijn en laat je inspireren!

Je vindt module 1 als pdf-bestand onderaan deze pagina, onder 'toegevoegde bestanden'.

Bekijk ook vast module 2, over circulaire verdienmodellen.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen