Nieuwe JTF-openstelling in voorbereiding West-Noord Brabant

17-10-2023

Er is een nieuwe openstelling in voorbereiding voor de JTF-regio West-Noord-Brabant. Binnen deze gecombineerde openstellingen kan voor zowel spoor 1, 2 en 3 subsidie aangevraagd worden. Naar verwachting kunnen aanvragen vanaf 15 december 10:00 uur tot 31 januari 2024 17:00 uur ingediend worden.

Het Just Transition Fund is een Europees fonds dat de omslag naar een klimaatneutrale industrie en een duurzame economie ondersteund. Daarnaast helpt het onderwijsinstellingen bij het opleiden van mensen voor een groene toekomst.

Beoordeling gebeurt op volgorde van ontvangst. Lees de factsheet om te weten voor welke activiteiten u subsidie kunt aanvragen.

Benieuwd of uw idee kans maakt? 16 november organiseren Stimulus Programmamanagement en de provincie Noord-Brabant de mogelijkheid om projectideeën vooraf te bespreken. Tijdens dit spreekuur kunt u samen met een programmamanager van Stimulus of een betrokken JTF-medewerker van de provincie uw projectidee bespreken. Zo heeft u voldoende tijd om uw aanvraag zo goed en compleet mogelijk te maken voor de openstelling. Let op: vol=vol!

Wanneer: 16 november 2023 van 13:00 – 17:00 uur
Waar: centrale locatie in West-Noord-Brabant (volgt z.s.m.)

Meer info en inschrijven klik hier

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen