Het verhaal van start-up Inicare

15-02-2022
478 keer bekeken

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in intensieve en kennisintensieve start-ups. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Inicare.

Slim monitoren van vitale functies van patiënten die in een ziekenhuis, een kliniek of thuis zorg nodig hebben. Inicare ontwikkelde een totaalconcept voor het geautomatiseerd bewaken van de vitale functies. Met de begeleiding vanuit het Brabant Startup Fonds kon de start-up hun concept verbeteren en doorontwikkelen.

Lees het verhaal van Inicare

In een start-up is geen dag hetzelfde: je hebt veel vrijheid en aan de andere kant is er ook veel dat 'moet'. Je moet creatief omgaan met beschikbare middelen en stug volhouden als het even tegenzit.

Over het Brabant Startup Fonds

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren.

Heb jij ook een goed idee?

Zie jij kansen voor jouw idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Cover: © Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen