Meld je aan: 29 maart - Kenniscafé AI in Brabant

21-03-2022
461 keer bekeken

BrabantKennis en de Brabantse Ontwikkkelings Maatschappij organiseren een kenniscafé over de maatschappelijke impact van AI in Brabant. Hoe kunnen we in Brabant invloed uitoefenen op de mogelijkheden van AI? Interessant voor ondernemers en beleidsmakers. Meld je vandaag nog aan!

Deep fake, gezichtsherkenning, vertaalapps, medische diagnoses, fraudebestrijding, virtuele assistenten en zelfrijdende auto’s …

Artificial Intelligence (AI) is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Niet voor niets investeren bedrijven, kennisinstellingen en overheden in Brabant al jaren in de ontwikkeling en toepassing van AI. 

Nemen we ook de verantwoordelijkheid voor de sociaal-maatschappelijke inbedding?Om beter te begrijpen hoe we in Brabant invloed kunnen uitoefenen op de mogelijkheden, impact en sturingskansen van AI, is het van belang de AI-geletterdheid bij een brede groep te vergroten.

Een ontmoeting tussen de technologische en sociale innovatiekracht van Brabant.

  • Datum: dinsdag 29 maart
  • Tijd: 14.00 - 16.30 uur met aansluitend een borrel
  • Plaats: Klassetheater Tilburg

 Meer informatie en aanmelden

Op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen