Podcastaflevering 4 met Constantijn van Oranje staat live

18-10-2022
321 keer bekeken

In aflevering 4 van de podcast Bruto Brabants Product is Constantijn van Oranje te gast. Hij is special envoy van Techleap.nl, een bedrijf dat tech startups en scaleups helpt groeien. Hoe bouwen we samen aan een stevig ecosysteem voor alle startups en scaleups in Brabant?

Aflevering 4 - Startups en scaleups

Brabant huist meer dan 500 (!) startups en scaleups. Zij dragen bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen én zijn een motor voor banengroei in Brabant. In aflevering vier praten Marc en Martijn met Constantijn van Oranje, special envoy van Techleap.nl, over hoe we samen een stevig ecosysteem bouwen voor deze start- en scaleups, die o zo belangrijk zijn voor de Brabantse economie.

 

Over 'Bruto Brabants Product'

Bruto Brabants Product neemt een deep dive in de Brabantse economie, mét een vleugje Brabantse gezelligheid. Want de sterkste economie van Nederland zijn is serious business, maar het moet wel leuk blijven.

Samen met gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen ontvangt host Marc Meeuwis elke aflevering een inspirerende gast om te praten over het bouwen en behouden van een sterk, veerkrachtig Brabant. Wat maakt de Brabantse economie uniek? En waar liggen de kansen en waar de grootste uitdagingen?

Bruto Brabants Product verschijnt iedere twee weken op Spotify. Wil je als eerste een melding ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering online staat? Abonneer je dan op onze podcast via Spotify.

Abonneer op Spotify

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen