Het verhaal van start-up Dynamic Marine Systems

15-09-2021
140 keer bekeken

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Dynamic Marine Systems.

Dynamic Marine Systems (DMS) ontwikkelt stabilisatiesystemen voor jachten en wil wereldmarktleider worden. Het begon met twee bevlogen ondernemers en het op de markt brengen van één product. Nu werken oprichters Patrick Noor en Arnold van Aken samen met een team medewerkers en ontwikkelen, produceren en verkopen ze vier verschillende stabilisatiesystemen. Van start-up naar scale-up. Van start-up naar marktleider in Nederland. Het Brabant Startup Fonds bood financiële ondersteuning, een kritische blik en goed advies.

Lees het verhaal van Dynamic Marine Systems

Het begint bij ons echt vanuit een passie, dit zorgt ervoor dat je de drive hebt om altijd door te blijven gaan

~ Patrick Noor en Arnold van Aken - Dynamic Marine Systems ~

Over het Brabant Startup Fonds

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren.

Heb jij ook een goed idee?

Zie jij kansen voor jouw idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen