Luister naar de nieuwe aflevering van Bruto Brabants Product met Maurice Geraets

04-10-2022
567 keer bekeken

In aflevering 3 van de podcast Bruto Brabants Product is Maurice Geraets te gast. Hij is CEO van chipfabrikant NXP. Wat is de plek van de Brabantse economie in de wereld?

Aflevering 3 - Brabant in de wereld

De economie van Brabant houdt niet op bij de provinciegrens. In aflevering drie van deze podcast spreken Marc en Martijn met Maurice Geraerts, directeur van NXP, over de plek van de Brabantse economie in de wereld. Want hoe gaat de samenwerking tussen de provincie, Europa en de rest van de aardbol? Welke keuzes maken we daarin en waarom? En hoe doen onze eigen Brabantse bedrijven het eigenlijk in het buitenland?

Over 'Bruto Brabants Product'

Bruto Brabants Product neemt een deep dive in de Brabantse economie, m├ęt een vleugje Brabantse gezelligheid. Want de sterkste economie van Nederland zijn is serious business, maar het moet wel leuk blijven.

Samen met gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen ontvangt host Marc Meeuwis elke aflevering een inspirerende gast om te praten over het bouwen en behouden van een sterk, veerkrachtig Brabant. Wat maakt de Brabantse economie uniek? En waar liggen de kansen en waar de grootste uitdagingen?

Bruto Brabants Product verschijnt iedere twee weken op Spotify. Wil je als eerste een melding ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering online staat? Abonneer je dan op onze podcast via Spotify.

Abonneer op Spotify

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen