Innovatieve ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers opgelet!

14-09-2023
452 keer bekeken

Op woensdag 11 oktober bieden de provincies Noord-Brabant en @Vlaams-Brabant u een unieke gelegenheid om kennis te maken met topondernemers en bestuurders uit beide provincies, over de nieuwste ontwikkelingen in de hightech sector te praten en financieringsmogelijkheden te onderzoeken.

We ontmoeten elkaar in het kloppend hart van de Noord-Brabantse #hightechindustrie, de @Brainport Industries Campus in Eindhoven. We hebben het over onderwerpen waar we in beide regio’s sterk in zijn: gezondheidszorg en welzijn op de werkvloer, #fotonica, kunstmatige intelligentie, #industry4.0 en hernieuwbare #energie. We gaan op bezoek bij vooraanstaande internationale bedrijven die onze economie ook in de toekomst veerkrachtig en concurrerend zullen houden. Organisaties als @TracXon, @Workplace Vitality Hub, @NXP Semiconductors, @Brainport Smart District, @Yaskawa, @KMWE, @TNO, @Solliance, @Smart Photonics en @AI Innovation Center lopen voorop in de ontwikkelingen die hiervoor nodig zijn. Tussendoor en ’s avonds hebt u de gelegenheid om te netwerken met ondernemers, onderzoekers en de bestuurders van Vlaams- en Noord-Brabant. @Beatrix Bos, projectmanager bij @Carbyon en infotainer met een scherpe tong zal als gastspreker haar visie geven op hoe we in de toekomst in onze energiebehoefte zullen voorzien.

Kortom, we stellen u een informatieve en plezierige dag in het vooruitzicht die bol staat van inspiratie en zakelijke mogelijkheden. Mis het niet en laat uw gegevens achter op www.brabantdag.nl.

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen