Het verhaal van start-up MindYourPass

07-09-2021
179 keer bekeken

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Laat je deze week inspireren door het verhaal van MindYourPass.

MindYourPass ontwikkelde een techniek om op een makkelijke, gebruiksvriendelijke manier wachtwoorden veilig en met behoud van privacy te maken. Het Brabant Startup Fonds hielp de start-up door een belangrijke fase heen; van productontwikkeling tot het opbouwen van een klantenkring. Het product is geschikt voor gebruik door particulieren en bedrijven binnen én buiten Nederland. Oprichters Merijn de Jonge en Panja Sea-Ui geloven in een online digitale wereld die voor iedereen veilig en makkelijk toegankelijk is.

Lees het verhaal van MindYourPass

Ambassadeurs zijn onontbeerlijk om je stapje voor stapje verder te helpen

~ Merijn de Jonge - MindYourPass ~

Over het Brabant Startup Fonds

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren.

Heb jij ook een goed idee?

Zie jij kansen voor jouw idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen