Save the Date: jubileumeditie Data Week NL

09-02-2022
469 keer bekeken

De Data Week NL viert dit jaar haar 5-jarig jubileum. Ontdek en ervaar van 27 juni tot en met 2 juli 2022 wat data voor jou kan betekenen. Op verschillende plekken in 's-Hertogenbosch zijn presentaties, workshops en demonstraties. Overdag en 's avonds, binnen en buiten.

Je kunt ook meedoen als partner en/of sponsor. 

Save the date

  • Data Week NL
  • 27 juni tot en met 2 juli 2022
  • 's-Hertogenbosch, diverse locaties

Data Matters

Data doe ertoe! Hoe zorgen we ervoor dat iedereen gebruik kan maken van de kansen die data en digitalisering bieden? Voor een sterke economie, werkgelegenheid en kansen voor iedereen. Voor oplossingen in bijvoorbeeld de energietransitie, gezondheidszorg en mobiliteit. Thema's die je tegen gaat komen in het programma van deze Data Week 2022.

Meer informatie

Een goede indruk van de Data Week NL krijg je door het bekijken van de aftermovie. Hieronder de aftermovie van 2020 (ongeveer 1 minuut).

 

 


Op de website vind je meer informatie en kun je ook de aftermovie en livestreams van Data Week NL editie 2021 terugzien.

Ga naar de website

Wil je graag op de hoogte blijven en de informatie meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Data Week NL.

Inschrijven nieuwsbrief

Meedoen?

Heb je ideeën voor het programma? Of wil je als partner en/of sponsor meedoen om van deze jubileumeditie een groot succes te maken? Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

© cover: Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen