Het verhaal van start-up CEVAP Technology

08-02-2022
303 keer bekeken

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in intensieve en kennisintensieve start-ups. Laat je deze week inspireren door het verhaal van CEVAP Technology.

Industrieel afvalwater hergebruiken is een intensief proces en het kost veel geld en energie. Dat motiveerde CEVAP Technology om een duurzaam product te ontwikkelen dat ingezet kan worden voor het hergebruik van afvalwater: de 'Cartridge EVAPorator'. Met de bijdrage vanuit het Brabant Startup Fonds kon de start-up zich focussen op een snel en efficiënt ontwikkelproces met gebruik van professionele onderdelen.

Lees het verhaal van CEVAP Technology
(English)

De valkuil van de technologieontwikkeling: "laten we het goedkoop en experimenteel doen". Je hebt deze fase nodig voor je allereerste stappen in de product- en procesontwikkeling, maar op een gegeven moment wordt het noodzakelijk om over te stappen op professionele onderdelen.

Over het Brabant Startup Fonds

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren.

Heb jij ook een goed idee?

Zie jij kansen voor jouw idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Cover: © Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen