Meld je aan: 24 maart - webinar gezondheidszorg en technologie

15-03-2022
374 keer bekeken

Op donderdag 24 maart van 16.00 - 16.45 uur organiseert Brabant Leert een webinar over gezondheidszorg en technologie. Door vergrijzing wordt de zorgvraag steeds groter en ingewikkelder. Kunnen innovatie en zorgtechnologie helpen bij preventie en langer thuis wonen?

Wat is de impact van nieuwe zorgtechnologie op bestaande zorgprocessen? Wat betekenen de technologische ontwikkelingen voor mijn zorgorganisatie? Op welke wijze heeft dit invloed op het werk van mij als zorgprofessional? Ben je geïntrigeerd en wil je hier meer over te weten te komen? Meld je dan aan voor het webinar Gezondheidszorg en Technologie van Brabant Leert. 

Datum: donderdag 24 maart
Tijd: 16.00 - 16.45 uur
Plaats: online, webinar

Ja, ik meld me graag aan

Steeds meer zorg(en)

De gezondheidszorg wordt steeds complexer en van de mensen die zorg nodig hebben, wordt meer eigen verantwoordelijkheid rondom hun gezondheid verwacht. Tegelijkertijd daalt het aantal mensen dat in de zorg wil werken. Het aantal mantelzorgers neemt toe en zij nemen steeds meer zorg op zich. Kunnen innovatie en zorgtechnologie een antwoord bieden?

Nieuwe manieren en mogelijkheden

In de zorg kan technologie helpen bij preventie en langer thuis wonen. Patiënten doen steeds meer zelf en dit wordt versterkt door nieuwe technologische mogelijkheden. Ook zorginstellingen leveren complexere zorg dan voorheen. Het inzetten van nieuwe technologie kan zorgprofessionals ondersteunen in het werk en bijdragen aan de kwaliteit van leven voor de patiënten. Dat vraagt echter ook om andere vaardigheden van de toekomstige en huidige zorgprofessionals en ook van patiënten zelf.

Op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen