Bruto Brabants Product aflevering 2 met Peter Struik is nu te beluisteren

20-09-2022
318 keer bekeken

In deze podcastserie gaan Marc Meeuwis en gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling Martijn van Gruijthuijsen met een gast in gesprek over de Brabantse economie. Beluister nu aflevering 2 met Peter Struik, CEO van Fujifilm Europe, over de innovatie in Brabant.

Aflevering 2 - De kracht van de Brabantse innovatie

Brabant loopt voorop! In deze tweede aflevering spreken Marc en Martijn met Peter Struik, CEO van Fujifilm Europe, over innovatie in Brabant. Om koploper te blijven, wordt er in Brabant hard gewerkt aan de tech van de toekomst, zoals fotonica, artificial intelligence en nanotechnologie. Welke toekomstmuziek klinkt er de komende jaren uit Brabant en hoe gaat dat onze levens veranderen?

Over 'Bruto Brabants Product'

Bruto Brabants Product neemt een deep dive in de Brabantse economie, mét een vleugje Brabantse gezelligheid. Want de sterkste economie van Nederland zijn is serious business, maar het moet wel leuk blijven.

Samen met gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen ontvangt host Marc Meeuwis elke aflevering een inspirerende gast om te praten over het bouwen en behouden van een sterk, veerkrachtig Brabant. Wat maakt de Brabantse economie uniek? En waar liggen de kansen en waar de grootste uitdagingen?

Bruto Brabants Product verschijnt iedere twee weken op Spotify. Wil je als eerste een melding ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering online staat? Abonneer je dan op onze podcast via Spotify.

Abonneer op Spotify

 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen