Genomineerden startup-prijs Brabant40 bekend

06-09-2023
368 keer bekeken

De veertig genomineerden voor de Brabant40 Award, een prijs voor startups in Noord-Brabant die maatschappelijk het verschil maken, zijn bekend.

De veertig genomineerden zijn AgroExact, ANTENNEX, Argaleo, Aristotle Technologies, Astrape Networks, Autoscriber, BeerMate, Dembrane, Eindhoven Medical Robotics, Enablenow, FruitPunch AI, Gilbert Technologies, GOAL 3, Haermonics, IM Efficiency, inPhocal,,Integer Technologies, Konekti, Mithra-AI Solutions, Multiphase Dryers, Neople, Plinkr, PTTRNS.ai, Relement, ReMediZ, Returnless, Salvia BioElectronics, SARA Robotics, SCY DYE,,Senergetics, Starnus Technology, STENTiT, Tarucca, TIBO Energy, Tolkie, TrueSim, Tulip.tech, VitalFluid, VivArt-X en XYZ Dynamics.

Startups helpen versnellen

De jury moest kiezen uit bijna 100 inzendingen. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen op 25 september aanstaande, tijdens LEVEL UP 2023, hét startup evenement in Brabant, in het Evoluon in Eindhoven. Het event heeft als doel om startup-founders te helpen met het succesvol laten groeien van hun onderneming. Juryleden zijn onder meer Nederlands topinvesteerder Janneke Niessen en vermaard onderzoeker uit het internationaal bedrijfsleven Ellen de Brabander. De winnaar van de award verwerft naast eeuwige roem toegang tot nieuwe relevante podia en investeerders. Naast een juryprijs is er ook een publieksprijs, en uiteraard, de ondernemer met de meeste stemmen wint! Stemmen kan vanaf vandaag op de website.

Noord-Brabant startup-provincie

Noord-Brabant telt ruim 1.500 startups en is daarmee een vooraanstaande startup-provincie met een sterke focus op technologie o.a. binnen de noodzakelijke economische transities op het gebied van energie, voeding en gezondheid. Hoogste tijd om ondernemers meer podium te geven, vinden de samenwerkende initiatiefnemers Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Braventure, AgriFood Capital, Brainport Development, Midpoint Brabant, REWIN, Bossche Investerings Maatschappij (BIM) en The Gate. Met de Brabant40 vieren zij innovatie, ondernemerschap en maatschappelijke impact in Noord-Brabant en de rest van Nederland.

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen