Terugblik: Eindhoven Maker Faire 2021

09-02-2022
611 keer bekeken

De Maker Faire is een tweedaags festival met een missie. De Maker Faire gaat over technologie en kennis, stimuleert creativiteit en geeft impulsen aan sociale en economische innovatie.

De Maker Faire staat voor het zichtbaar maken en versterken van een groeiend ecosysteem van cultuur, technologie, educatie en ondernemerschap.

Save the date

  • Eindhoven Maker Faire
  • zaterdag 24 en zondag 25 september 2022
  • Stadhuisplein Eindhoven

Meer informatie

Een goede indruk van de Eindhoven Maker Faire krijg je door het bekijken van de aftermovie 2021 (ongeveer 1 minuut).

Tijdens het festival bieden we een podium om projecten te presenteren. Creatieven, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, ingenieurs, ontwikkelaars, architecten, game-designers, modeontwerper studenten en hobbyisten laten hun werk zien, geven demonstraties en delen graag hun vaardigheden met het publiek.

Afbeelding van de Eindhoven Maker Faire terugblik 2021

Een plek waar zowel jong als oud(er) verwonderd raakt door imposante installaties, originele DIY’s (Do-It-Yourself), interessante ontdekkingen en creatieve oplossingen.

Lees verder op de website van de Eindhoven Maker Faire

Op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen