Het verhaal van start-up SimpleCore

25-01-2022
85 keer bekeken

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in intensieve en kennisintensieve start-ups. Laat je deze week inspireren door het verhaal van SimpleCore.

SimpleCore ontwikkelde een 'smart' tapsysteem waarmee bezoekers zichzelf snel en eenvoudig van een drankje kunnen voorzien. Met de investering en begeleiding vanuit het Brabant Startup Fonds kon het bedrijf de eerste prototypes bouwen en valideren. SimpleCore is klaar voor de grote lancering van de SimpleTap, zowel binnen als buiten Nederland.

Lees het verhaal van SimpleCore

We zijn klaar voor een grote lancering wanneer de coronamaatregelen binnen de horeca- en evenementenbranche worden versoepeld.

Over het Brabant Startup Fonds

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren.

Heb jij ook een goed idee?

Zie jij kansen voor jouw idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Cover: © Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen