Het verhaal van start-up SNOCOM

18-01-2022
140 keer bekeken

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in intensieve en kennisintensieve start-ups. Laat je deze week inspireren door het verhaal van SNOCOM.

SNOCOM ontwikkelt innovatieve sneeuwmachines die op een efficiënte, kosteneffectieve, veilige en duurzame manier sneeuw kunnen verwijderen. Het eerste prototype was de 'Snowcuber' die vooral wordt ingezet op luchthavens. Met de investering en begeleiding vanuit het Brabant Startup Fonds kon het bedrijf het prototype van het product doorontwikkelen. Tijdens de pandemie ontstond de CitySnowCuber. Een machine die kan worden ingezet in stedelijke gebieden. Benieuwd naar de plannen in de toekomst?

Lees het verhaal van SNOCOM 

Voor het introduceren van een nieuw product in een conservatieve markt heb je drie dingen nodig:
1) investeerders die geloven in het product
2) een lange adem
3) en veel geduld

Over het Brabant Startup Fonds

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren.

Heb jij ook een goed idee?

Zie jij kansen voor jouw idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Cover: © Unsplash

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen