Regeling Oplossen Arbeidsmarktinfarct (ROA)

Begin

30-07-2022 om 00:00

Einde

30-09-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Regeling Oplossen Arbeidsmarktinfarct (ROA) steunt projectplannen die een bijdrage leveren aan het verminderen van knellende personeelstekorten in het Brabantse bedrijfsleven. Een aanvraag indienen kan van 30 juli tot 30 september.

Aanjagen van innovatieve oplossingen

Het huidige personeelstekort in Nederland is een risico voor de continuïteit en groei van de Brabantse economie en hindert de provincie bij het aanpakken van maatschappelijke opgaven. Er ontstaat een arbeidsinfarct in cruciale sectoren: de energietransitie, data-economie en de woningbouwopgave. De nieuwe subsidieregeling stelt ondernemers, samenwerkingsverbanden en adviesbureaus in staat om creatieve en innovatieve business cases te ontwikkelen. En dient ter financiering voor de uitvoering van arbeidsmarktprojecten. De projecten moeten leiden tot verhoogde arbeidsmarktparticipatie of efficiëntere inzet van medewerkers.

Aanvraag indienen

Per project is maximaal 50.000 euro beschikbaar. Hierbij gaat het om 40.000 euro voor het ontwerpen van een business case en 10.000 euro voor de uitvoering van een arbeidsmarktproject.

Aanvraag indienen

Fotografie: Fotoburo Bolsius

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen