AI Challenge

Begin

20-04-2023 om 00:00

Einde

09-06-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De AI Challenge daagt studenten en oud-studenten uit om oplossingen voor een maatschappelijk vraagstuk te bedenken met gebruik van een data- en/of AI toepassing.

De opkomst van AI is één van de maatschappelijke transities. Om innovatie te bevorderen door de inzet van AI, hebben Gedeputeerde Staten gekozen voor de inzet van challenges, waarbij de provincie Noord-Brabant MBO-, HBO- en WO-(oud)studenten als doelgroep ziet.

De verwachting is dat met name onder studenten veel vernieuwingskracht en creativiteit te vinden is voor AI- en datagedreven oplossingen voor onze maatschappelijke vraagstukken. Er is gekozen voor het verstrekken van een prijs die een impuls geeft aan de ontwikkeling van startups die worden gerealiseerd door studententeams.

De regeling staat open van 20 april tot en met 08 juni.

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen