Summer course module 4: kansen voor biobased bouw in Nederland

321 keer bekeken 0 reacties

Module 4 van de summer course staat in het teken van biobased bouwen. Het opschalen van biobased oplossingen voor de bouw is hard nodig, maar brengt ook risico’s met zich mee. De luister- en kijktips uit deze module inspireren je om vanuit mogelijkheden te denken, en niet vanuit problemen.

De zomer staat voor de deur. Een mooi moment om inspiratie op te doen en tot nieuwe inzichten te komen, of je basiskennis bij te spijkeren. In deze BACB-summer course vind je luister- kijk- en leestips, handige overzichten en interessante evenementen. Uiteraard over circulair bouwen – binnen én buiten Brabant.

Er zijn 6 modules. Elke week komen er nieuwe modules online. Van een wie-doet-wat in Brabant tot nieuwe circulaire verdienmodellen. En van biobased teelten in Nederland tot geopolitiek. Kies de onderwerpen die voor jou relevant zijn en laat je inspireren!

Je vindt module 4 als pdf-bestand onderaan deze pagina, onder 'toegevoegde bestanden'.

Bekijk ook: 

  •  Module 1, over Het Nieuwe Normaal, veelgebruikte afkortingen en belangrijke Brabantse netwerken.
  • Module 2, over circulaire verdienmodellen.
  • Module 3, over de ongemakkelijke connectie tussen de energie- en grondstoffentransitie. 

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen